In de zomer van 2021 kreeg het gezin van Davaa M. en Bayajikh K. van Stichting Steppekinderen een eigen woontent.

Davaa, de vader van het gezin, heeft geen vast beroep maar verdient zijn geld door tijdens de zomermaanden, als er weer werk is, te klussen op een bouwterrein. De moeder, Bayajikh, zorgt voor het gezin.

Hun drie dochters zijn 18, 12 en 4 jaar oud en hun zoon is 7 jaar. Hun vierde dochter is drie jaar geleden aan een ernstige ziekte overleden. De hoge zorgkosten brachten het getroffen gezin financieel aan de rand van de afgrond.

Tot voor kort huurde de familie een woontent (ger) en hield daardoor onvoldoende geld over om van te leven en de kinderen naar school te laten gaan.

Door de hulp van Stichting Steppekinderen lukt het ze om financieel net rond te komen en kunnen de kinderen weer naar school.